ÜRLAP

KISÉP-GENERÁL KFT.

ÉPÍTÜNK, SZÉPÍTÜNK, SZIGETELÜNK!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cégünk 2019. év nyarán a Pénzügyminisztérium által támogatott „Mikro-, kis-, és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” című, PM_KKVTELEP_2018 kódjelű pályázaton 55%-os támogatási intenzitás mellett, 76.995.193.- forint vissza nem térítendő támogatást nyert, telephely fejlesztésre.


A beruházás célja, a vállalkozás saját tulajdonú, szigetszentmiklósi telephelyén egy korszerű épületkomplexum létrehozása, egy meglévő épület átalakításával, bővítésével. A létesítendő új épület a tervek szerint magába foglal egy, a jelenlegi építőipari technológiák, anyagok széles spektrumát felsorakoztató bemutatótermet, a tervezési, kivitelezési, valamint jogszabályi megfelelést segítő és pénzügyi tevékenység adminisztratív feladatainak ellátását szolgáló irodákat, illetve tárgyalótermet.

A támogatott tevékenység magába foglalja a meglévő épület átalakítását, bővítését, a szükséges épületgépészeti, valamint épületenergetikai fejlesztések megvalósítását, továbbá telekhatáron belül a parkolók és utak kialakítását.

A projekt megvalósításának kezdő időpontja: 2019.09.02.
A befejezés tervezett időpontja: 2021. 04.20.

 

Telephely fejlesztés

 

Share

Kapcsolat

Kisép-Generál Kft.

Levelezési cím:
2310 Szigetszentmiklós,
Kinizsi u. 23/a.

Telephely:
2310 Szigetszentmiklós,
Csepeli út Hrsz 1699/5.

Telefon:
06 24/443-343
 

E-mail:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Facebook

 

ISO-MINŐSÍTÉS

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.